1a divisió FEF

Sergio Cortés deixa el Llagostera

El club llagosterenc traspassa al futbolista al San Fernando, club de primera FEF que està al mateix grup que els blau-i-vermells

Adeu per sorpresa el que s’ha produït aquest vespre en el Llagostera. I és que un dels millors futbolistes de l’equip la campanya passada, Sergio Cortés, no continuarà a les files del grup orientat per Oriol Alsina. “El club ha arribat a un acord amb un equip de Primera FEF per al seu traspàs”, ha explicat el club llagosterenc en un comunicat en què ha agraït al jugador el pas pel club. Més tard, l’entitat que l’ha fitxat a Cortés, el San Fernando, que militarà al mateix grup que el Llagostera n’ha oficialitzat la contractació.

Cortés, que va aterrar a Llagostera l’estiu del 2019 procedent de l’Ebro, va disputar 24 partits aquell primer curs (2019/20), i en aquest últim (2020/21), n’ha jugat 25, sent però més important després de la reconversió d’extrem a pivot al mig del camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)