Territorial

El Joventut Sant Pere Màrtir rep els desfibril·ladors de la federació catalana

LA FCF fa el lliurament del DEA de la campanya ‘Tots som un batec’, que té com a objectiu cardioprotegir tot el futbol i futbol sala català

El Joventut Sant Pere Màrtir ha estat el segon club de Girona que ha rebut un desfibril·lador corresponent a la campanya de la federació catalana de futbol, Tots som un batec, que té com a objectiu cardioprotegir tot el futbol i futbol sala català. El president de la FCF, Joan Soteras, ha lliurat al president del Joventut Sant Pere Màrtir, Josep Coromina, el DEA de la campanya, acompanyat del vicepresident de l’FCF i delegat a Girona, Jordi Bonet, i de l’alcalde d’Olot, Pep Berga.

Es tracta de la primera entrega d’un DEA a una entitat de la Garrotxa. Una vegada el personal del club hagi rebut la formació adient, es procedirà a la seva instal·lació. La campanya Tots som un batec ja ha estat a l’Anoia (CF Llacuna), a les Terres de l’Ebre (CE Ginestar) i a Lleida (UE Bordeta i EF Tàrrega), així com també en terres gironines amb el Vilafant FC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)