3a divisió FEF

Hèctor Simón agafa les regnes de la banqueta del Peralada

El Peralada ja té el relleu d’Albert Carbó i l’escollit necessita poques presentacions, i és que l’encarregat de dirigir el conjunt xampanyer aquesta temporada serà Hèctor Simón. El de Llançà ha anunciat aquest matí que penjava les botes i que es desvinculava de l’Olot, on encara n’era jugador tot i no haver pogut ajudar a l’equip ni un sol partit aquest últim any per la lesió cervical que va patir anant amb bicicleta mentre es preparava abans d’arrencar la pretemporada. De fet, Hèctor Simón, de 37 anys, va aprofitar aquest contratemps per formar-se com a tècnic, i és que tenia clar que el pas definitiu estava més a prop que mai. Per això, el de Llançà va arrencar el curs ajudant a Raúl Garrido i després va ser assistent amb Gabri García i Miquel Àngel Muñoz. A més, durant els dos últims cursos també ha estat el segon entrenador de Joan Sánchez al Sant Jaume de Llierca, el filial de l’Olot.

Amb aquest pas a la banqueta Hèctor Simón tanca una grandíssima carrera com a jugador, que l’ha portat a jugar 8 partits a primera amb l’Espanyol, 57 partits a 2a divisió A amb el Racing de Ferrol, el Girona i el Sabadell i 348 partits a 2a divisió B amb l’Espanyol B, la Cultural Leonesa, el Castelló, l’Oviedo i l’Olot, on ha jugat les seves últimes set temporades fins a ser el capità de l’equip. La seva arribada a Peralada, a més, confirma la línia que va arrencar el club xampanyer amb l’aposta d’Albert Carbó per tècnics joves que busquen la seva primera experiència en categories nacionals. De fet, curiosament amb el peraladenc Albert Carbó s’han creuat els camins aquest estiu, i és que l’ex del Peralada ha estat l’escollit per liderar el projecte de l’Olot des de la banqueta.

El tècnic de Llançà ja compta amb deu jugadors a la plantilla, i és que el Peralada ja anunciat els fitxatges d’Alan Baró, Marc Gelmà i Eloi Zamorano –aquests dos últims avui mateix– i les renovacions de Sergi Romero, Ritxi, Josu, Micaló, Dalmau, Aroca i Adrià Casanova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)