1a divisió FEF

El Llagostera arrencarà la lliga al camp d’un favorit, l’UCAM Múrcia

Ahir la seu de la federació espanyola va ser l’escenari del sorteig del calendari de la nova primera divisió federació, en què competirà el Llagostera com un dels cinc representants catalans –el Sabadell, el Barça B, el Nàstic i el Cornellà són els altres quatre–. La FEF ha apostat perquè el calendari de la lliga, que arrencarà el cap de setmana del 28 i 29 d’agost i s’acabarà l’últim cap de setmana de maig –al juny es jugarà el play-off d’ascens a segona divisió A– sigui asimètric.

Els gironins ja saben el camí que hauran de seguir. L’estrena serà al camp de l’UCAM Múrcia, un dels màxims aspirants a l’ascens després de perdre el curs passat la final de la lluita per l’ascens i que ja es va enfrontar al Llagostera el curs passat en la semifinal de la copa Federació, amb victòria gironina (2-1, amb un doblet de Lucas Viale). El Llagostera jugarà dues vegades dos partits seguits a casa, la primera a l’octubre –jornades 8 i 9– i la segona a l’abril –jornades 32 i 33–, i només una vegada haurà d’afrontar dos partits seguits a fora, al gener, per tancar la primera volta –jornades 18 i 19–. Això sí, els gironins també tancaran la lliga a domicili. Ho faran al camp d’un altre aspirant a tot, i és que visitaran el camp de l’Albacete, un dels tres equips del grup que van baixar de segona divisió A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)