1a divisió FEF

Creix la incertesa i es redueix el marge

1a FEF. Les al·legacions a la cessió del camp de l’Estartit emboliquen una mica més l’escenari del Llagostera, que es pot veure forçat a buscar alternatives

El marge ja era estret, i s’hi ha afegit un altre entrebanc. Les al·legacions presentades per cinc grups polítics –entre els quals, ERC, soci de govern d’UPM a l’Ajuntament de Torroella– a la cessió del camp de futbol de l’Estartit han frenat el concurs públic i compliquen una mica més la voluntat del Llagostera d’instal·lar-se a la localitat baix-empordanesa. El club havia fet el pas de deixar Llagostera perquè l’Ajuntament no estava disposat a assumir tot el que exigia la federació per a la nova categoria (1a FEF) i ha anat fent passos per mudar-se a l’Estartit. Estava a punt per presentar-se com a licitador al concurs, que s’havia d’obrir aquesta setmana, però les al·legacions ho frenen tot. I el temps colla.

Els responsables del club s’havien entès amb l’equip de govern i l’entitat descentralitzada municipal (EMD) de l’Estartit. “La il·lusió era que vinguessin ara, i potser s’haurà de demorar”, diu Francesc Ferrer, president de l’EMD. Ferrer creu que l’al·legació sobre la falta de competències de l’EMD serà fàcil de resoldre, però hi ha “un escull urbanístic imprevist” que pot complicar la resolució. El Llagostera necessita saber si podrà prosperar la voluntat de desembarcar a l’Estartit o haurà de regirar el plantejament.

I a Palamós?

Una de les alternatives més accessibles per al club, i que li permetria també instal·lar-se a la Costa Brava, és el nou municipal de Palamós, on l’equip ja va jugar com a local en l’etapa de segona A. “Estem oberts a escoltar-los i, si els fa falta, saber quines necessitats tindrien”, explica el regidor de l’Esports de Palamós, Joan Barba. De fet, hi ha prevista la celebració d’una reunió entre el club i responsables de l’Ajuntament, d’entrada per parlar de la disputa d’amistosos del Llagostera a Palamós, entre els quals, un contra el Girona.

LES AL·LEGACIONS

Una irregularitat urbanística complica la resolució de les al·legacions

DES DE L’ESTARTIT

“La il·lusió era que vinguessin ara, i potser s’ha de demorar”, diu Francesc Ferrer

ALTERNATIVA

L’Ajuntament de Palamós, obert a escoltar el club si li fa falta demanar l’estadi

David Garcia se’n va

X.M.

El Llagostera va comunicar que David Garcia no continuarà. El club havia negociat amb el migcampista una possible renovació, però finalment separen els camins. David García, de 35 anys, ha estat les dues últimes temporades en el conjunt blaugrana, amb 44 partits jugats, dels quals, 42 com a titular. A l’abril, es va sotmetre a una artroscòpia de menisc a la cama esquerra, però encara va ser a temps de reaparèixer en la lliga. Un altre dels exjugadors més destacats del Llagostera, Diego Jiménez, reforça l’Andorra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)