Més futbol

Espanya s’ennuega

Jocs Olímpics. El conjunt dirigit per Luis de la Fuente no pot amb una defensiva i organitzada Egipte en la seva estrena

Egipte 0 Espanya 0

EGIPTE:El Shenawy, El Eraki, Galal, Hegazy, Hamdi, El Fotouh, Tawfik, Ashour (Hamdy, 63’), Taher Mohamed (Adel, 62’), Yasser Rayyan(Mohsen 63’) i Sobhi.ESPANYA:Unai Simón, Mingueza (Vallejo, 22’), Eric García, Pau Torres, Miranda, Mikel Merino (Carlos Soler, 67’), Ceballos (Moncayola, 44’), Pedri, Marco Asensio (Bryan Gil, 67’), Dani Olmo i Oyarzabal (Rafa Mir, 67’).GOLS:Cap.ÀRBITRE:A. Makhadmeh (Jordània).

La selecció espanyola olímpica ha arrencat el seu camí cap a les medalles amb un empat inesperat contra una defensiva però extremadament disciplinada Egipte, que ha resistit amb una gran capacitat física per acabar arrencant un empat contra una de les candidates a tocar metall.

Contra uns faraons molt replegats, tancant espais en un 5-4-1, el conjunt de Luis de la Fuente ha tingut força dificultats per generar en una primera meitat en què Dani Ceballos ha tingut la més clara amb un xut al pal des de la frontal i en què els espanyols han hagut de lamentar dues lesions. El propi migcampista del Real Madrid, víctima d’una acció fortuïta al turmell, ha hagut de deixar el seu lloc a Jon Moncayola mentre que abans un problema físic havia obligat Mingueza a abandonar el terreny de joc en benefici de Jesús Vallejo.

Liderada pel bon rendiment defensiu del seu capità, Ahmed Hegazi, egipte ha contingut bé les envestides d’una selecció espanyola, sense massa idees, que en la represa ho ha intentat amb un extrem pur com Bryan Gil i la presencia d’un davanter més físic com Rafa Mir, però només una rematada massa centrada del davanter propietat del Wolverhampton ha arribat a intimidar, i no massa, la porteria d’El Shenawy.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)