1a divisió FEF

El Llagostera, forçat a trobar un ‘pla B’

Canvi d’escenari. Amb els problemes a l’Estartit, el club ha de buscar lloc per instal·lar-se. El retorn a Palamós, on ja va jugar a segona A, agafa força

La frenada en sec a l’Estartit obliga el Llagostera a moure peça. La irregularitat urbanística detectada i recollida en les al·legacions presentades per cinc grups polítics a la concessió de l’ús del camp de l’Estartit provoca una encallada, sense una previsió clara de quan podrà resoldre’s. Aquest imprevist provoca que el club blaugrana hagi d’activar alternatives per trobar una nova seu on instal·lar-se, amb la dificultat afegida que els terminis collen molt. El club no pot demorar gaire més la decisió, perquè dimecres que ve ha d’inscriure els seus equips i ha de tenir definit on competiran.

L’altra dificultat són els requisits de la federació per competir a la primera federació. D’entrada, però, el requisit que han de complir és la il·luminació, perquè els altres no seran obligatoris en l’estrena de la nova competició. Això obre una mica més el ventall –no hi entra el municipal de Llagostera–, però l’alternativa més viable que s’entreveu és el nou municipal de Palamós. És, de fet, l’escenari on ja va competir el Llagostera durant l’etapa a segona A.

Per començar, amistosos

La primera decisió del Llagostera ha estat activar l’estadi de Palamós com a escenari dels primers partits amistosos que disputarà. El club va confirmar ahir la disputa del seu primer test de pretemporada, que serà contra el Girona, el diumenge 1 d’agost (20.15h). També preveu jugar a Palamós contra l’Andorra (11 d’agost) i contra el Barça B (21 d’agost). A Llagostera, hi rebrà l’Europa (dia 7), el Terrassa (14) i el Sabadell (18).

EL MARGE S’ACABA

El Llagostera ha d’inscriure els equips dimecres i ha de tenir definit on començarà

LA PRIMERA CITA

D’entrada, ja hi ha programat a Palamós un amistós contra el Girona, l’1 d’agost
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)