1a divisió FEF

Pitu Comadevall penja les botes i continuarà lligat al Llagostera

El saltenc, de 37 anys, serà el coordinador del futbol 7 i el director institucional del club

Pitu Comadevall ha decidit posar el punt final a una carrera futbolística brillant que ha acabat al Llagostera, el club on més anys ha viscut. El saltenc, que penja les botes als 37 anys, no deixarà el club gironí, i és que es quedarà com a coordinador del futbol 7 i serà el nou director institucional del club.

El migcampista posa el punt i final a la seva presència als camps de futbol després d’haver superat una greu lesió al genoll que el va tenir apartat dels terrenys de joc tota la temporada 2019/20, però que no li va impedir acomiadar-se sobre la gespa el curs passat, disputant 6 partits –1 d’ells de titular. Ha estat el punt final de nou anys vestint la samarreta del Llagostera entre 2a divisió B i 2a divisió A, que li han permès convertir-se en una de les llegendes del club. En aquests nou anys només va fer un parèntesi de mig any, i és que se’n va anar a viure una experiència al Pune City de la superlliga índia l’any 2016.

Abans d’aquests últims anys al Llagostera la trajectòria de Pitu va començar al Barça, club en el que es va formar. Va jugar al Barça C, al Barça B i va arribar a debutar en lliga amb el primer equip el curs 2005/06. Després Pitu se’n va anar a Las Palmas i també va vestir les samarretes del gavà, el Badalona i l’Hospitalet abans d’arribar a Llagostera.

El comiat definitiu de Pitu es farà dimarts a la tarda en una roda de premsa al municipal de Llagostera

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)