Més futbol

Un gol d'Oyarzabal en el tram final desencalla Espanya contra Austràlia (1-0)

Jocs Olímpics. El davanter de la Real Sociedad dóna la primera victòria a Tòquio al conjunt estatal

Austràlia 0 Espanya 1

AUSTRÀLIA:Glover, Atkinson, Deng (D’Agostino, 82’), Souttar, King, Metcalfe, Genreau (Watts, 71’), Wales (Rowles, 62’), Arzani (Tilio, 62’), McGree (Baccus, 71’) i Duke.ESPANYA:Unai Simón, Óscar Gil (Rafa Mir, 76’), Eric García, Pau Torres, Cucurella, Zubimendi, Pedri, Carlos Soler (Marco Asensio, 68’), Dani Olmo, Javi Puado (Bryan Gil, 57’) i Oyarzabal.GOLS:0-1 (81’) Oyarzabal.

Mikel Oyarzabal ha alliberat el crit de la selecció espanyola. En un partit de nou molt complicat, contra una Austràlia molt defensiva, una rematada del davanter basc en els darrers instants ha permès la roja quedar-se amb 3 punts vitals de cara al desenllaç del grup C, en el qual és actualment líder.

Com va succeir en l’estrena contra Egipte, el conjunt dirigit per Luis de la Fuente s’ha enfrontat a un rival que li ha concedit el domini de la pilota i la possibilitat de viure a camp contrari, un context, però, en el qual als espanyols els ha tornat a faltar espurna i pofunditat, amb un onze amb algun canvi, com per exemple l’entrada dels catalans Marc Cucurella i Javi Puado.

Mikel Oyarzabal, amb un xut al travesser, ha tingut l’ocasió més clara en una primera meitat en què Austràlia ha intentat algun contracop sense èxit. I en una segona meitat d’un to força similar, en què semblava que el conjunt espanyol anava encaminat de nou a deixar-se punts, el davanter de la Real Sociedad ha aprofitat en el minut 81 una gran centrada de Marco Asensio per alliberar una selecció espanyola que estava molt encallada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)