1a divisió FEF

El Llagostera fa oficial que jugarà a Palamós

Tal com havia avançat aquest diari el Llagostera jugarà aquesta temporada al municipal de Palamós. El conjunt gironí així ho ha decidit després de les dificultats per traslladar-se a l’Estartit aquest estiu com estava previst i que el municipal de Llagostera no complia els requisits marcats per la federació per competir en la nova primera divisió federació. Serà el retorn dels blau-i-vermells a Palamós després de jugar-hi tres temporades entre la 2014/15 i 2016/17 –dues a 2a divisió A i una a 2a divisió B.

El conveni que signarà el Llagostera amb l’Ajuntament de Palamós encara s’ha d’acabar de definir però l’acord ja és absolut, i permetrà als llagosterencs entrenar un o dos dies a la setmana sense afectar en cap cas al funcionament normal dels equips de Palamós Club de Futbol ni del futbol base.

El primer partit del Llagostera a Palamós serà aquest diumenge contra el Girona (20.15h), en què hi podran assistir unes 2.500 persones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)