Territorial

Del futbol base del Girona i el Llagostera als Estats Units amb una beca de LaLiga

Pol Hernández i Pedro Martín Jaime, entre els escollits en el programa LaLiga ProPlayer

LaLiga ha arrencat la tercera edició de LaLiga ProPlayer, un projecte de suport a les categories inferiors per ajudar a compaginar el futbol i els estudis, atorgant beques universitàries als Estats Units. De moment se n’han beneficiat uns 60 jugadors i a partir d’aquest mes d’agost arribarà una nova promoció, entre la que hi ha dos jugadors coneguts a la demarcació gironina: Pedro Martín Jaime i Pol Hernández. Els dos van formar part en algun moment del futbol base del Girona, tot i que ja no hi són, i això és el que els ha permès unir-se a aquest projecte perquè el club de Montilivi forma part de l’associació de clubs que també impulsa el projecte.

El maresmenc Pedro martín, que va estar al Girona fins que va arribar al juvenil C, ha jugat aquest últim curs amb el juvenil del Llagostera i ara emprendrà aquesta nova aventura cap als Estats Units gràcies a la beca de LaLiga. El cas de Pol Hernández és diferent, i és que el defensa de Teià ja va viatjar als Estats Units després de tancar l’etapa de formació al Girona –abans havia estat a l’Espanyol–. Ara, però canviarà la Universitat d’Akron per la Universitat Xavier, a Ohio, i entrarà en el programa becat per LaLiga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)