1a divisió FEF

El Llagostera, ara UE Costa Brava, canvia de nom “per supervivència”

El Llagostera, que jugarà els partits de lliga de la nova primera federació a Palamós un cop frustrada la voluntat de fer-ho a l’Estartit, ha tirat endavant el canvi de nom i escut que ja havia decidit fer en marxar de Llagostera. El club passa a dir-se Unió Esportiva Costa Brava. Ho ha argumentat en un comunicat oficial: “Per poder avançar en aquest món anomenat futbol, ens veiem obligats a canviar el nom del club i conseqüentment l’escut, obrint-nos a tot el territori, la Costa Brava. Volem que quedi molt clar que no ho fem perquè sí, sinó que es tracta purament de supervivència”, diu el comunicat.

“Llagostera és i sempre serà el nostre poble, però no és suficient per competir amb els equips i territoris que ho fem”, segueix el comunicat del club, que afegeix: “Lamentem profundament no poder seguir jugant a Llagostera, on no es poden donar les millores exigides per a poder seguir creixent”. El club, això sí, mantindrà els colors (blaugrana) i l’himne.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)