3a divisió FEF

Alenada de joventut per a una reinvenció

3a divisió FEF. El Figueres ha vist com diversos dels seus futbolistes contrastats i amb experiència a la categoria deixaven pas a incorporacions de joves valors amb molta gana i motivació

El Figueres del curs 2021/22 arrenca amb interrogants però amb la convicció que calia rejovenir una plantilla per dotar-la de futbolistes amb gana i projecció. L’equip de l’Alt Empordà ha patit la marxa de jugadors importants durant la campanya passada i amb molt pes dins del vestidor gràcies a la seva experiència en la categoria. Ivan Vidal (Rapitenca), Gabri Vidal (Vilafranca), Pol Gómez i Marc Medina (Peralada), Uri Ayala (Olot), Pepu Soler (cedit al Banyoles per motius laborals), Víctor Valverde (Pobla Mafumet), Andrés Diez (Vilassar), Carles Gallardo (Castelldefels), Pau Baró (Banyoles), Ángel Blanco (Palamós), a més d’Ousman, Granero, Treviño, Carles Coto i Maureta han posat fi a la seva etapa amb la Unió, tot un reguitzell que ha deixat pas a la joventut i, d’entrada, una aposta valenta de l’entitat. El tècnic continuarà sent Moisés Hurtado, que formarà dupla amb l’empordanès Albert Moñino. Els dos van acabar amb regularitat i una bona línia la segona fase del curs passat i intentaran donar continuïtat al grup jove que estan formant. De fet, els dos tècnics van passar per les categories inferiors de l’Espanyol i coneixen aquest perfil de futbolista.

En el capítol d’arribades, Suaibo Sanneh, Adri Expósito i Joel Arimany són els integrants d’una davantera refeta de dalt a baix que encara espera alguna peça més. Suaibo és tot explosió des de l’extrem –té només 20 anys–, Expósito arriba al club després de ser el màxim golejador de primera catalana amb el Lloret (21 gols en disset partits) i Arimany amb l’objectiu de rellançar la seva carrera marcada per la irregularitat i una maleïda lesió als encreuats del genoll l’any 2020, quan feia poc que havia fitxat pel filial del Saragossa procedent de l’Olot.

Al mig del camp, Jorge Torres comandarà l’equip amb Dani Gómez al seu costat i les arribades Orriols i els joves Adrià Ramírez, del juvenil de l’Espanyol, i Iván Pérez, del juvenil figuerenc. La Unió també ha lligat el retorn de Pere Espuña, un jugador de banda que es pot adaptar a una posició ofensiva, però també defensiva. Precisament en aquesta parcel·la, els altempordanesos han perdut peces indispensables per la seva experiència però injecten joventut i força amb l’arribada de Germán (20 anys), Carlos García (24), Nil Congost (26) i el juvenil Alejandro Montoro (19), que s’afegeixen al capità Pol Tarrenchs i Pol Bastidas, que sumaran una campanya més com a figuerencs.

En la porteria, Andrés Díez ha deixat el seu lloc i la seva jerarquia per donar pas a Mario Mendoza i el nouvingut Jaime González, que lluitaran per la posició.

Moisés Hurtado haurà de conjuntar un bloc jove però ple de ganes i motivació per intentar començar bé el curs i no patir en excés per salvar la categoria. En la darrera temporada, la irregularitat gairebé condemna a la Unió, que enguany vol esvair el més aviat que pugui els dubtes generats en l’entorn amb la marxa de vaques sagrades que han tirat de l’equip en els darrers temps.

LA PLANTILLA

Porters
Mario Mendoza 2a
Jaime González Girona B
Defenses
Pol Tarrenchs 4a
Pol Bastidas 2a
José A. Germán Vic
Nil Congost Banyoles
Alejandro Montoro juvenil
Carlos García Santfelieunc
Migcampistes
Dani Gómez 2a
Jorge Torres 2a
Marc Bech 2a
Pere Espuña Palamós
Iván Pérez juvenil
Albert Orriols Vic
Adrià Ramírez Espanyol juv.
Davanters
Suaibo Sanneh Granollers
Adri Expósito Lloret
Joel Arimany Dep. Aragó
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)