Més futbol

Malcom penja l’or a Dani Alves

Jocs Olímpics. Una diana del futbolista del Zenit en la pròrroga fa campiona la selecció brasilera després d’una final molt competida contra una Espanya amb cinc catalans

Brasil 2 Espanya 1

BRASIL:Santos, Dani Alves, Nino, Diego Carlos, Guilherme Arana, Douglas Luiz, Bruno Guimarães, Claudinho (Reinier, 105’), Antony, Matheus Cunha (Malcom, 91’) i Richarlison (Richarlison, 113’).ESPANYA:Simón, Óscar Gil (Vallejo, 91’), Eric Garcia, Pau Torres, Cucurella (Miranda, 91’), Zubimendi, Merino (Calrlos Soler, 46’), Pedri, Asensio (Bryan Gil, 46’), Olmo i Oyarzabal (Mir, 104’).GOLS:1-0 (45’) Matheus Cunha. 1-1 (61’) Oyarzabal. 2-1 (108’) Malcom.

Dani Alves ja és campió olímpic. Era un dels pocs títols que li faltava conquerir a l’astre de Bahia i el va aconseguir ahir a Yokohama en una final molt disputada contra la selecció espanyola i que va acabar resolent-se gràcies a una diana d’un altre exbarcelonista com és Malcom, revulsiu en la pròrroga i autor d’un gol que val una medalla d’or, aprofitant una actuació poc contundent de Jesús Vallejo i definint davant la sortida d’un Unai Simón que va fregar la pilota amb el peu.

El gol del jugador del Zenit de Sant Petersburg va desembussar un partit d’alternances, molt obert, en què el Brasil es va avançar al límit del descans gràcies a una diana de Matheus Cunha i en què Espanya va neutralitzar l’avantatge només de reprendre’s el joc, gràcies a una bona centrada de Carlos Soler que Mikel Oyarzabal va connectar al fons de la porteria.

El Brasil, que encadena quatre Jocs Olímpics obtenint alguna medalla, reedita l’or que va aconseguir a Rio 2016.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)