Territorial

Banyoles, Figueres i Olot, en un dels clàssics de l’estiu

52ena edició. Els tres equips disputaran avui en un format triangular el torneig de l’Estany, una tradició de la pretemporada en el futbol de les comarques gironines

Aquesta tarda es disputarà una nova edició del Torneig de l’Estany, un dels clàssics de la pretemporada de l’estiu per als clubs de la demarcació. El Banyoles tornarà a ser l’amfitrió d’un torneig que arriba ja a les 52 edicions i continua ferm tot i la pandèmia del coronavirus. Enguany, l’esdeveniment es disputarà en un format triangular per la impossibilitat del Costa Brava d’apuntar-s’hi per qüestions de calendari (els gironins comencen la lliga la primera divisió FEF el proper cap de setmana). Si que hi seran el Figueres i l’Olot, que acompanyaran al Banyoles en un dels tornejos d’estiu amb més afluència de seguidors.

El primer enfrontament el disputaran l’Olot i el Figueres a les 19:30h. El perdedor d’aquest duel (a una única part de 45 minuts) s’enfrontarà al Banyoles a les 20:30h, mentre que el guanyador disputarà el darrer enfrontament també contra els amfitrions a les 21:30h.

La temporada passada, per culpa de l’aturada i l’endarreriment de les competicions a conseqüència de la Covid-19, el torneig es va desplaçar al 15 i 16 de setembre amb quatre participants –els tres d’enguany i el Llagostera–. Llavors es van disputar les semifinals el 15 de setembre i el duel pel tercer i quart lloc i la final l’endemà. La Unió es va enfrontar a l’Olot en la finalíssima i es va endur el torneig gràcies a una diana de Víctor Valverde a les acaballes del matx (87’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)