Territorial

L’Olot empata contra la Unió (1-1), goleja al Banyoles (0-3), i s’endú el títol

Torneig de l’Estany. Els de la Garrotxa van caure als penals amb el Figueres (4-5), però la seva golejada als banyolins i l’empat entre els amfitrions i els empordanesos els dona el trofeu

L’Olot ha aconseguit endur-se el 52è Torneig de l’Estany després d’empatar contra el Figueres (1-1) però caure als penals (4-5), i golejar al Banyoles (0-3). En el tercer i últim partit, els banyolins i la Unió han empatat a un gol fet que ha alçat als d’Albert Carbó a la primera posició final.

L’Olot i el Figueres han obert foc amb el primer partit del vespre. Suaibo ha avançat als de Moisés Hurtado però Bigas ha pogut empatar pels olotins per portar el duel fins als penals al final dels 45 minuts. Els de l’Alt Empordà han estat més fins des dels onze metres i han guanyat 4-5 als vermells.

Com a perdedor de l’encreuament, l’Olot ha tornat a jugar el segon partit contra el Banyoles. Els de la Garrotxa han estat un vendaval difícil d’aturar pels amfitrions i les dianes de Moha, Èric Vilanova i Èric Callís han establert un contundent 0-3.

En el tercer i últim duel del triangular, la Unió ha sortit decidit, com a mínim, a igualar el resultat dels garrotxins per revalidar el títol i en el minut 1 Marco Cabrera ja ha avançat als figuerencs. Tot i el domini inicial, el Banyoles de Kiku Parcerisas ha reaccionat i ha pogut empatar gràcies a un gol de Jordi Masó.