1a divisió

Amb un pam de nas

1a divisió. El París Saint-Germain refusa totes les ofertes del Real Madrid per Kylian Mbappé, l’última de 200 milions d’euros, i el davanter no es mou

Fi del serial; Mbappé es queda al París Saint-Germain. Després de mesos d’especulació, culminada amb una última setmana de negociacions, el golejador no anirà al Real Madrid. Al club presidit per Nasser al-Khelaïfi no l’ha satisfet cap de les propostes que li ha fet l’entitat blanca i manté el davanter a l’equip, tot i el risc de perdre’l a final de temporada sense ingressar res, quan ara l’hauria pogut vendre per 200 milions d’euros. I és que aquesta morterada va ser l’última de les ofertes que l’entitat madridista va plantejar ahir al PSG i aquest, com havia fet amb les dues anteriors de 160 milions d’euros i de 170 milions més 10 en variables, també va refusar-la. Florentino Pérez, doncs, es queda amb un pam de nas, de nou sense el seu objectiu pel qual estava disposat a tirar la casa per la finestra, i també Mbappé, que volia vestir de blanc aquesta mateixa temporada.

Ara, però, es presenta un escenari diferent; lligar el futbolista per a la campanya següent. Mbappé acaba el contracte el 30 de juny del 2022 i, tot i que ja ha deixat clar que no vol renovar, després de refusar múltiples ofertes d’ampliació, al conjunt parisenc mantenen la fe de poder-lo convèncer. Això és el que volia evitar Florentino fitxant-lo aquest estiu mateix, a més d’incrementar el nivell de la plantilla blanca, que el jugador acabi veient amb bons ulls continuar a França i signi un nou contracte. De fet, Neymar i Verratti al seu dia van viure situacions molt similars i finalment es van quedar i van renovar; el brasiler fins al 2025 i l’italià fins al 2024. El Madrid, després del fracàs en les negociacions amb el PSG, haurà d’enfrontar-s’hi ara per aconseguir els serveis del jugador, a qui podrà fitxar sense pagar traspàs a partir del gener perquè aquest s’incorpori el curs vinent.

Fitxatge sorpresa

No entrava a cap travessa, però ahir a la tarda el club blanc va anunciar la incorporació d’Eduardo Camavinga, procedent de l’Stade Rennais. Pretès també pel PSG, el migcampista de 18 anys signa amb els blancs per a les pròximes sis temporades, fins al 30 de juny de 2027. El traspàs s’acostarà als 30 milions d’euros més 15 en variables, per un futbolista que, tot i la seva joventut, acumula més de 70 partits a la Ligue 1.

CAMAVINGA

Real Madrid
ALTES
Eduardo Camavinga (Stade Rennais)
Sevilla
BAIXES Alejandro Pozo (cedit, Sevilla); Sergio Escudero (Granada)
València
ALTES
Dimitri Foulquier (Granada); Hugo Duro (Getafe)
BAIXES
Rubén Sobrino (Cadis)
Barça
BAIXES
Emerson (Tottenham): Ilaix Moriba (RB Leipzig).
Mallorca
ALTES
Matthew Hoppe (Schalke 04)
BAIXES
Víctor Mollejo (Tenerife)
Athletic
BAIXES
Iñigo Córdoba (Go Ahead Eagles); Unai López (Rayo Vallecano)
Rayo Vallecano
ALTES
Nikola Maras (cedit, Almeria); Unai López (Athletic); Sergi Guardiola (Valladolid)
Cadis
ALTES
Rubén Sobrino (València)
BAIXES
Pombo (Oviedo)
Betis
ALTES
Héctor Bellerín (Arsenal)
Elx
ALTES
Gerard Gumbau (Girona); Lucas Pérez (Alavés).
Espanyol
ALTES
Yangel Herrera
BAIXES
Pol Lozano (cedit, Girona)
Granada
ALTES
Sergio Escudero (Sevilla)
BAIXES
Adrián Marín (cedit, Famalicão), Foulquier (València), Ricard Sánchez (cedit, Lugo), Dionkou (cedit, San Fernando)
Celta
ALTES
Jeison Murillo (cedit, Sampdoria)
Getafe
ALTES
Florentino Luis (cedit, Benfica); Jonathan Silva (Leganés)
BAIXES
Marc Cucurela (Brighton & Hove Albion); Hugo Duro (València).
*
La Real Sociedad, l’Osasuna, el Llevant, el Vila-real i l’Alavés no van fer cap moviment ahir.
El Madrid fitxa el migcampista de 18 anys procedent de l’Stade Rennais
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)