Territorial

El Gerunda Futbol Club dona un nou impuls al futbol femení a Girona

Absorció. El club presidit per Carles Teixidor adquireix el nom i la gestió del primer equip del Santa Eugènia que milita a la primera divisió catalana

El Gerunda Futbol Club i el Club Futbol Santa Eugènia han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de donar un nou impuls al futbol femení a la ciutat de Girona. El Gerunda, presidit per Carles Teixidor, absorbeix el primer equip del Santa Eugènia que milita a la primera divisió catalana, un canvi que serà immediat pel que fa a la gestió de l’equip, però de cara a la temporada 2022/23 pel que fa al nom amb el qual competeixi –els terminis en els tràmits no han fet possible que fos també per aquesta campanya.

La plantilla es nodrirà majoritàriament de jugadors que actualment militen al sènior del Gerunda que juga a la segona divisió provocant un salt qualitatiu i competitiu per a l’entitat, que ja disposa de set equips en total –dos alevins, dos infantils, dos juvenils i el sènior esmentat, a més de grups específics d’escolta, formació i porteres.

En els darrers anys, el Gerunda ha traçat un creixement constant a l’hora de garantir a les noies i nenes un espai per practicar el futbol a la ciutat de Girona donant cabuda i oferint la mà a diverses edats en la seva estructura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)