Mundial

Suspès definitivament el Brasil-Argentina

Classificació Mundial. Esperpent absolut de l’Agència Nacional de Vigilància Sanitària del Brasil que decideix suspendre el partit per la presència de jugadors de la Premier

Ridícul espantós en el Brasil-Argentina classificatori pel mundial del 2022. El duel ha quedat suspès definitivament després de disputar-se només els sis primers minuts quan l’Agència Nacional de Vigilància Sanitària del Brasil (Anvisa) ha decidit interrompre el partit de forma momentània davant la incredulitat dels futbolistes argentins i la perplexitat dels seus companys de la canarinha.

Dues hores abans del duel, l’Agència havia emès un comunicat on demanava la deportació d’Emiliano Martínez, Giovani Lo Celso, Cristian Romero i Emiliano Buendía. A més, havia demanat la Policial Federal que prengués mesures immediatament en l’àmbit de l’autoritat policial i perquè els afectats “no poguessin “prticipar en cap activitat i s’impedís que continuessin en territori brasiler” en compliment de l’article 11 de la Llei Federal 6437/77. “Després d’una reunió amb les autoritats de salut, es va confirmar, després de consultar els passaports dels quatre jugadors involucrats, que els atletes havien incomplert la norma per a l’ingrés de viatgers en sòl brasiler, prevista en l’Ordenança Interministerial 655, de 2021, que estableix que els viatgers estrangers que hagin passat pel Regne Unit, Sud-àfrica, Irlanda del Nord i l’Índia en els últims 14 dies, no poden ingressar al Brasil”. Unes hores després, agents del cos sanitari han interromput el partit per la presència dels jugadors de la Premier.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)