Mundial

La selecció espanyola goleja Geòrgia (4-0)

Classificació copa del món. Partit plàcid del conjunt estatal davant un rival molt inferior. Gayà, Carlos Soler, Ferran Torres i Sarabia, els golejadors

Espanya 4 Geòrgia 0

ESPANYA:Unai Simón (Rubén Sánchez, 74’); Azpilicueta, Eric García (Merino, 61’), Laporte (Albiol, 46’), Gayà (Brais Mendez, 74’); Rodri, Llorente, Soler; Ferran Torres (Pablo Fornals, 61’), Sarabia, Abel Ruiz.GEÒRGIA:Loria; Chabradze, Kashia, Glorbelidze (Kakabadze, 76’), Azarov (Qazaishvili, 57’); Kankava, Aburjania (Altunashvili, 69’); Zaria ( Mikautadze, 57’), Lochoshvili, Mamuchashvili (Chakvetadze, 69’); Lobzhanidze.GOLS:1-0 (12’) Gayà; 2-0 (24’) Carlos Soler; 3-0 (41’) Ferran Torres. 4-0 (62’) Pablo Sarabia.ÀRBITRE:Tiago Martins (Portugal) T.G:.Guram Kashia (69’); Chabradze (82’)PÚBLIC:Nuevo Vivero. 7.892 espectadors.

La selecció espanyola ha signat un partit plàcid davant Geòrgia, cuer del grup B a qui li ha ficat quatre gols. El combinat estatal ja ha deixat sentenciat el duel en la primera part amb gols de Gayà, Carlos Soler i un tercer gol de Ferran Torres. Ja a la segona part, els de Luis Enrique han rematat el partit amb un quart gol de Pablo Sarabia prèvia assistència de Pablo Fornals. Aquest triomf serveix a Espanya per alleugerir la dura derrota encaixada diumenge a Suècia.