Mundial

Espanya guanya però manté els dubtes

Classificació Mundial.

Kosova 0 Espanya 2

KOSOVA:Muric; Vojvoda, Rrahmani, Fazliji, Hadergjonaj; Rashani, Loshaj, Dresevic, Bytyqi; Muriqi i Rashica.ESPANYA:Unai Simón; Llorente (Albiol, 86’), Íñigo Martínez, Laporte, Reguilón (Mikel Merino, 86’); Busquets, Koke, Soler (Azpilicueta, 59’); Fornals (Adama, 59’), Ferran Torres i Morata (Sarabia, 71’).GOLS:0-1 (32’) Fornals. 0-2 (90’) Ferran TorresÀRBITRE:Madden.T.G.:Cap.

Espanya torna a recuperar el pols del seu grup després de guanyar contra Kosova i de la derrota de Suècia contra Grècia (2-0). El conjunt de Luis Enrique recupera el primer lloc del grup, encara amb dues jornades per jugar (al mes de novembre) però continua deixant molts dubtes en un partit en què Kosova va tenir diverses oportunitats claríssimes de gol que han posat en perill el partit per als homes de Luis Enrique.

Fornals, aprofitant una assistència de Morata amb un gran xut des de la frontal de l’àrea, ha avançat Espanya en el tram final del primer temps. Les sensacions ja no eren gaire bones per al conjunt espanyol que ha empitjorat molt en la segona meitat. Diverses errades de l’eix defensiu i del mig del camp, inclosa l’absència d’una sòlida transició defensiva, han provocat que Kosova tingués un grapat d’ocasions de gol que només la poca entitat dels seus davanters els ha privat de l’empat. Ja en el temps d’afegit, un contraatac de Ferran Torres ha sentenciat l’enfrontament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)