1a divisió

Retorn al Bernabéu

1a divisió. El Madrid torna al seu estadi 560 dies després contra un Celta que intentarà aigualir la festa blanca. Ho farà en un camp en obres i que no estarà acabat fins a finals del 2022

Real Madrid Celta de Vigo

REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Nacho, Militao, Marcelo; Blanco, Modric, Isco; Asensio, Benzema, Hazard.CELTA DE VIGO:Dituro; Hugo Mallo, Murillo, Araujo, Galán; Tapia; Brais Méndez, Denis Suárez, Cervi; Iago Aspas, Mina.ÀRBITRE:José María Sánchez Martínez (Comitè Murcià).HORA:21 h.TV:Movistar LaLiga.ESTADI:Santiago Bernabéu, amb una previsió de 20.000 espectadors. Els blancs tornaran al Santiago Bernabéu després de 560 dies jugant a la ciutat esportiva de Valdebebas. L’última vegada que ho van fer va ser l’1 de març del 2020, amb victòria per 2-0 contra el Barça.

El Real Madrid viurà un partit especial contra el Celta de Vigo. Els blancs tornaran al Santiago Bernabéu després de 560 dies jugant a la ciutat esportiva de Valdebebas. L’última vegada que ho van fer va ser l’1 de març del 2020, amb victòria per 2-0 contra el Barça. Un temps que el president del Madrid, Florentino Pérez, ha aprofitat per accelerar les obres de remodelació de l’estadi. El mandatari vol fer del nou Bernabéu, que estarà acabat a finals del 2022, un estadi multifuncional amb una coberta retràctil i en què la gespa també es podrà moure en funció de la necessitat dels esdeveniments. Els estadis ja no són només per jugar a futbol, sinó que poden ser escenaris multifuncionals per a altres esports, concerts i tota mena de propostes lúdiques. Una font d’ingressos importants que Florentino Pérez vol explotar com ja fan altres institucions.

Més enllà d’això, el Madrid espera tenir un dia de festa en el seu retorn, a què assistiran uns 20.000 espectadors. El Celta no vol ser el convidat de pedra i busca donar la sorpresa. De moment, els gallecs no acaben de carburar en aquest inici de lliga, en què només ha sumat un punt de nou possibles. Carlo Ancelotti té les baixes de Kroos i Ceballos i s’ha afegit Bale, David Alaba i Jovic, per gastroenteritis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)