1a divisió

El Madrid es llueix amb una remuntada

El Madrid ha aconseguit la victòria en la seva tornada al Santiago Bernabeu. El conjunt d’Ancelotti ha fet gala de la seva eficàcia per derrotar el Celta que s’ha avançat dues vegades però que ha claudicat davant un gran partit de Benzema i Vinicius.

El partit ha començat amb un gol de Santi Mina que ha aprofitat la falta de contundència de Miguel per recollir una pilota dins l’àrea i batre Courtois. El Madrid ha reaccionat amb un parell d’ocasions però el Celta també ha pogut marcar. Finalment, Benzema, assistit per Valverde, ha estat l’encarregat d’empatar el partit. Les forces s’han equilibrat però el Celta ha tornat a colpejar per mitjà de Cervi que ha aprofitat una errada clamorosa de Nacho. Abans del descans també hi ha hagut un gol anul·lat a Benzema per fora de joc.

En la segona meitat, el Madrid ha trigat molt poc en empatar. Benzema, en el minut 47, ha rematat al fons de la xarxa una centrada de Miguel. I set minuts més tard, Vinicius ha aprofitat una passada en profunditat de Benzema per avançar el Madrid. El brasiler ha saltat amb el públic i ha estat amonestat. En el tram final, els dos equips han ensenyat el seu desgast però el Madrid ha ampliat distàncies amb una diana de Camavinga i un darrer gol de penal de Benzema, provocat per Vinicius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)