Champions

L’enfrontament més exigent

Real Madrid. El conjunt blanc s’estrena en la Champions amb la visita a l’Inter, ‘a priori’ el partit més complicat dels sis que té en el grup

Inter Real Madrid

INTER:Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Lautaro i Dzeko.REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Nacho, Militão, Alaba; Casemiro, Valverde, Modric, Vinícius; Hazard i Benzema.ÀRBITRE:Daniel Siebert (alemany).ESTADI:San Siro.HORARI:A les 21 h (Movistar Liga de Campeones).

Sense el cartell de favorit, cosa que feia molt temps que no passava, el Real Madrid s’estrena aquesta nit en la Champions League. El conjunt dirigit per Carlo Ancelotti, l’entrenador de la décima, retornat al club després d’haver estat destituït fa sis anys, arrenca amb el que és, a priori, el partit més difícil dels sis que tindrà en el grup, la visita a San Siro contra l’Inter. I és que, tot i que el conjunt neroazzurro ha perdut peces importants del curs passat com ara Achraf Hakimi, Romelu Lukaku o el tècnic Antonio Conte, ha començat bé en la Serie A i continua sent el rival més exigent d’un grup que completen Xakhtar Donetsk i Sheriff Tiraspol. “És un partit complicat. L’Inter té una estructura similar a la de l’any passat, un altre entrenador, nous estímuls... volem guanyar, controlar i jugar bé”, va explicar ahir en la prèvia Ancelotti, que no podrà disposar de Mendy, Marcelo, Kroos, Bale i Ceballos per lesió, però sí amb el pletòric Vinícius, l’home del moment amb permís de Benzema, en clau madridista després de protagonitzar un inici de campanya imponent amb quatre gols en quatre jornades. “És un jugador jove, però ja té experiència i ens està ajudant amb gols i velocitat. Intento que s’entreni bé, que estigui ficat en el que fa. És un jugador top”, va dir el tècnic del Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)