Champions

No és el retorn somiat

Champions. Cristiano torna amb el Manchester United a Europa marcant al feu del Young Boys, però acaba substituït i veient com remunten al seu equip

Sevilla 1 Salzburg 1

SEVILLA:Bono; Navas (Montiel, 87’), Koundé, Diego Carlos, Acuña; Fernando, Jordán (Delaney, 46’); Suso (Ocampos, 46’), Rakitic (Rafa Mir, 66’), Papu (Lamela, 58’); i En-Nesyri. .SALZBURG:Kohn; Kristensen, Solet, Wöber (Piatkowski, 51’), Ulmer; Sucic, Aaronson, Camara, Seiwald (Capaldo, 79’); Sesko (Adamu, 67’), Adeyemi (Okafor, 79’).GOLS:0-1 (21’) Susic (p.). 1-1 (42’) Rakitic (p.).ÀRBITRE:Aleksei Kulbakov (bielorús).T.G.:Diego Carlos, Rakitic, Delaney, Navas, Seiwald, Capaldo, Camara i Okafor. .T.V.:Doble groga a En-Nesyri (26’ i 50’).

Vila-real 2 Atalanta 2

VILA-REAL:Rulli, Foyth, Albiol, Torres, Pedraza (Gaspar, 87’), Capoue (Coquelin, 60’), Parejo, Trigueros (Moi Gómez, 60’), Gerard, Pino (Alberto Moreno, 72’) i Dia (Danjuma, 60’).ATALANTA:Musso, Toloi, Palomino, Djimsiti (Demiral, 60’), Zappacosta, Freuler, De Roon (Koopmeiners, 70’), Gosens, Pessina (Miranchuk, 79’), Malinovskyi (Pasalic, 70’) i Zapata (Ilicic, 70’)..GOLS:0-1 (6’) Freuler. 1-1 (38’) Manu Trigueros. 2-1 (73’) Danjuma. 2-2 (83’) Gosens..ÀRBITRE:Clement Turpin (francès).T.G.:a Capoue, Gerard, Pino, i De Roon.T.V.:Doble groga a Coquelin (76’ i 84’).

Cristiano Ronaldo voldrà oblidar aviat el dia del seu redebut en la Champions League amb el Manchester United, en què va perdre (2-1) al feu del Young Boys. I això que ahir va atrapar Iker Casillas, amb 181 partits, com el jugador que més n’ha disputat en la competició, i que només començar va donar avantatge als red devils. Tot, però, es va complicar amb l’expulsió de Wan Bissaka amb vermella directa (34’) i als anglesos els va tocar patir. Ngamaleu va empatar (66’); poc després (71’) Cristiano va ser rellevat per Lingaard; i en l’últim sospir (95’) el mateix Lingaard va fer una cessió enrere criminal que Siebatcheu va convertir en el gol del triomf dels suïssos. En el mateix grup, el Vila-real i l’Atalanta van empatar (2-2), la qual cosa treu una mica de ferro a la derrota del Manchester United.

Quatre penals al Pizjuán

En el Sevilla-Salzburg, que va acabar en empat (1-1), va haver-hi quatre penals assenyalats en només 40 minuts de la primera part. Els tres primers van ser favorables als visitants, que només en van marcar un. L’altre, per al Sevilla, sí que va ser gol, de Rakitic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)