Europa League

El Betis i la Real, un inici europeu amb plats forts

Europa League. Els andalusos reben el Celtic de Glasgow i els bascos s’estrenen a Eindhoven contra el sempre combatiu PSV

L’Europa League, curs 2021/22, comença la seva singladura. Trenta-dos equips busquen un lloc en la gran final que es jugarà el 18 de maig al Ramón Sánchez Pizjuán. Un homenatge a l’equip que més trofeus d’Europa League té a les seves vitrines: sis. I potser, aquesta situació donarà una mica de picant per veure fins on pot arribar el Betis, que enguany torna a Europa. El conjunt andalús fa uns anys que configura un equip potent i amb recursos i, malgrat que no té gaire tradició a Europa, per plantilla, és un dels candidats a plantar-se en les fases finals i lluitar pel títol. Avui s’estrenarà a casa contra el Celtic de Glasgow, un equip de pedigrí continental i que calibrarà l’estat de forma del conjunt de Manuel Pellegrini. El Betis està enquadrat en el grup G, amb el Bayer Leverkusen i el Ferencvaros.

L’altre representant de la lliga és la Real Sociedad. El conjunt basc s’ha assentat en la zona noble del futbol estatal en els últims anys i ha vist com el seu creixement s’ha transformat en títols, com ara la copa, aixecada el curs anterior. Ara espera traslladar la fiabilitat mostrada en la lliga al Vell Continent, on espera ser un dels grans animadors de la competició. D’arguments futbolístics no li falten, a un equip que té en Isak i Oyarzabal uns dels seus puntals ofensius, sense oblidar la varietat i qualitat de la medul·lar. Els bascos, enquadrats en el grup B, tindran com a rivals l’Sturm Graz austríac i el perillós Mònaco, que va caure en la fase prèvia de la Champions League contra pronòstic. De fet, el conjunt del principat és un dels grans favorits, amb l’Olympique de Lió, el Leicester, el Nàpols i el Lazio per aconseguir el títol en una competició molt oberta i plural.

Spartak M.-Legia V 0-1
Brondy-S. Praga 21 h
Rangers-Lió 21 h
Mònaco-Sturm Graz 21 h
PSV-Real Sociedad 21 h
Leicester-Nàpols 21 h
Eintracht F.-Fenerbahçe 21 h
Olympiacòs-R. Antwerp 21 h
Galatasaray-Lazio 18.45 h
Lokomotiv-Marsella 18.45 h
Midtjylland-Ludogorets 18.45 h
E. Roja-S. Braga 18.45 h
Bayer L.- Ferencvaros 18.45 h
Betis-Celtic 18.45 h
Dinamo Z.-West Ham 18.45 h
Rapid Viena-Genk 18.45 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)