Champions

El PSG decep

Champions. Mala arrencada dels francesos, que empaten a Bruges. Griezmann, xiulat en el seu retorn

Atlético 0 Porto 0

ATLÉTICO:Oblak; Llorente, Giménez, Felipe (Herrera, 75’), Hermoso (Lodi, 56’); Carrasco, Koke (Correa, 56’), Kondogbia, Lemar (De Paul, 36’); João Félix (Griezmann, 56’), Luis Suárez.PORTO:Diogo Costa; Corona, Mbemba, Pepe (Marcano, 54’), Zaidu (Wendell, 46’); Otavio, Uribe (Vitinha, 66’), Grujic, Luis Díaz (Pepe, 84’); Taremi, T. Martínez (Sergio Oliveira, 66’).GOLS: ÀRBITRE:Ovidiu Hategan T.G.: A Luis Díaz (16’), Sanusi (21’), Uribe (41’); João Félix (51’); Kondogbia (52’), Vitinha (67’), Corona (76’); Wendell (83’). T.V: A M’bemba (95’).PÚBLIC:Wanda Metropolitano. 40.098 espectadors.

El París Saint Germain és un equip programat, des de fa temps, per guanyar la Champions, i aquesta temporada ha fet una gran aposta per millorar el seu equip amb grans noms i fitxatges. El principal és Messi, a qui s’han afegit altres grans futbolistes per fer un gran bloc de noms. Ahir, Pochettino va alinear el seus tres tenors: Mbappé, Neymar i Messi per primera vegada, però qui va fer el gol va ser Ander Herrera, un obrer metal·lúrgic del futbol fet a Saragossa, modelat a l’Athletic i al Manchester United i que ara dona les últimes pinzellades de la seva carrera a París. El gol d’Herrera semblava aplanar el camí del triomf dels francesos a Bruges. No va ser així, Hans Vanaken va fer el gol de l’empat i les millors ocasions van ser per al conjunt rival, tot i que Messi va estavellar una pilota al travesser.

L’ensopegada del PSG va ser aprofitada pel City, que s’ha col·locat líder del grup A. El City de Pep Guardiola no va fallar en la seva estrena a casa contra el Leipzig. El conjunt alemany, sempre perillós, va plantejar un futbol directe als anglesos, però el City va protagonitzar una actuació coral per signar una golejada. I és que la força del conjunt de Manchester és la seva contundència com a equip. No té un futbolista diferencial que s’elevi per sobre del grup, tot al contrari; té bons jugadors que interpreten a la perfecció la metodologia del tècnic català, i aquí radica la seva força per ser un dels favorits per aixecar la Champions quan totes les mirades apunten a un equip carregat d’estrelles com és el PSG. De moment, l’actuació del City li serveix per posar-se líder del grup.

Haller, el crac

Ni Messi, ni Haaland, ni Mbappé, ni tampoc Neymar, el crac de la nit de Champions va ser Sébastian Haller. El davanter de l’Ajax va viure una gran nit a Lisboa, on va clavar un pòquer de gols a l’Sporting per signar una nit memorable. El francès sempre ha estat un futbolista seguit pels grans equips des de la seva època de formació. De ben jove va deixar el centre de formació de l’Auxerre per fitxar per l’Utrecht holandès i fer el salt a l’Eintracht de Frankfurt de la Bundesliga i després va fer el salt a la premier a través del West Ham. A les illes britàniques no va acabar de trobar el seu lloc i l’Ajax l’ha repescat. Bon ull dels holandesos, que tenen un definidor de primera i que, de moment, s’ha col·locat com el màxim golejador de la Champions. Els titulars, tots per a ell. No sempre es fan 4 gols i encara menys a la Champions i amb un equip amb la trajectòria històrica de l’Ajax.

Per últim, l’Atlético va signar un empat sense gols a casa contra el Porto. Un duel gris on el protagonista va ser Griezmann, que, en el seu retorn al Metropolitano, va rebre una forta xiulada.

CONTUNDENT

El City no va fallar a casa contra el Leipzig, a qui va golejar en una actuació coral

EL PROTAGONISTA

Haller, punta de l’Ajax, va clavar un pòquer de gols a l’Sporting de Lisboa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)