1a divisió FEF

Toquen tres d’una tacada

1a divisió FEF. El Costa Brava rep el Cornellà (19 h) pensant en un triomf per enlairar l’equip

El Costa Brava ha arrencat la lliga empatant els tres primers partits i transmetent bones sensacions, però la dinàmica és d’aquelles que tant es pot convertir en positiva com en negativa. Tot dependrà de si primer arriba la victòria o la derrota, i els d’Oriol Alsina confien que el camí que estan traçant els porti primer cap al triomf. “Volem la primera victòria però no la primera derrota. Les petites coses et poden fer guanyar o perdre i esperem que la línia caigui del costat nostre“, comenta el d’Arenys.

L’oportunitat per sumar la primera victòria serà aquesta tarda al municipal de Palamós (19 h), en el primer partit dels gironins en divendres –amb els horaris marcats per la televisió i la federació, sempre es juguen dos partits per grup–. El rival, un de ben conegut, el Cornellà, que com els gironins ha sumat 3 punts, tot i que ho ha fet amb una victòria i dues derrotes. “Tenen un gran entrenador, que ja ha demostrat amb el Peña Deportiva que és capaç d’aconseguir uns grandíssims resultats. A més, és una plantilla amb grans individualitats, i després de les dues derrotes van treure la bèstia que porten dins, i de quina manera, amb la golejada contra l’Algesires”, comenta Alsina sobre els verds.

Els partits entre el Costa Brava i el Cornellà sempre han estat d’allò més igualats, i és que, excepte el primer duel directe –un Llagostera-Cornellà resolt amb un 3-0–, tots els partits han acabat en empat o en victòria per un gol. El canvi de camp a Palamós, però, hauria de suposar un avantatge per als gironins, però Alsina no se’n fia. “Tenen recursos per adaptar-se als dos estils de camp i segur que ens ho posaran complicat igualment”, valora Alsina, que tindrà les baixes de Lucas, Aleix Roig, Aimar i Pere Martínez.

0 Partits guanyats 1

3 Partits empatats 0

0 Partits perduts 2

1 Gols a favor 4

1 Gols en contra 5

LA PRÈVIA

El Cornellà té un gran entrenador i bones individualitats. Es pot adaptar bé al nostre camp
Oriol Alsina
entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)