Europa League

Partit boig del Betis i la Real empata amb el PSV

Europa League. Els andalusos, obligats remuntar contra el Celtic (4-3) en un duel que perdien per 0-2. Els bascos obtenen un bon punt a Eindhoven

El Betis va viure un partit boig en la seva estrena en l’Europa League, tot i que va acabar guanyant per 4-3 al Celtic. El duel va començar de manera tètrica per als interessos dels andalusos que van veure com el Celtic s’avançava, abans de la mitja hora, amb dos gols. Tot apuntava a un duel tràgic per als interessos locals, però els deixebles de Pellegrini van capgirar la seva autoestima com un mitjó. Primer, millorant l’entramat i la solidesa defensiva i, després, tenint la finor i la contundència per remuntar el resultat amb suficiència. Miranda i Juanmi, amb assistència de Fekir i Borja Iglesias, van empatar el duel en tres minuts. I, a l’inici de la segona part, Borja Iglesias i, de nou, Juanmi van signar la remuntada. Tot i això, els escocesos van posar emoció al marcador amb un gol de Ralston, el millor colofó a un partit boig i ple de patiment per al conjunt del Benito Villamarín.

Per la seva banda, la Real Sociedad va fer un partit molt seriós a Eindhoven, on va veure com, en l’escalfament, es lesionava David Silva. El PSV es va avançar amb un gol de Gotze, però els bascos van capgirar el resultat amb dianes de Januzaj i Isak. Gakpo va posar l’empat definitiu en un partit amb moltes alternatives, en què els holandesos van estavellar una pilota al pal i Oyarzabal va fallar una clara ocasió per fer el tercer. En tot cas, tots dos equips van jugar a un gran nivell.

La resta de la jornada va estar marcada per la gran igualtat. El Leicester i el Nàpols van acabar en empat i el Galatasaray es va imposar a casa, per la mínima, contra el Lazio, un dels favorits al títol. L’Europa League promet ser apassionant.

Futbol. Champions League Grup A

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
1 Arsenal 10 4 3 1 0 12 3
2 París SG 10 4 3 1 0 9 3
3 Basilea 1 4 0 1 3 2 8
4 Ludogorets 1 4 0 1 3 4 13
  Classificat   Classificat
Darrera actualització: 02-11-2016 00:00:05
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)