1a divisió FEF

Frenats a Madrid

1a FEF. El Nàstic encaixa la primera derrota del curs en un xoc en què comença millor i reacciona a la primera diana rival però sucumbeix

Madrid Castilla 2 Nàstic 1

MADRID CASTILLA:López, Santos, Gila, Ramón, Marvin, Dotor, Latasa (Gudjohnsen 31’), Peter, Morante, Retuerta (Carrillo 69’) i Aranda (Theo 86’).NÀSTIC DE TARRAGONA:Manu, Domingo (Pol 67’), Quintanilla, Aythami, Oriol (Nil 81’), Jannick (Bonilla 46’), Del Campo, Fullana, Robert, Carbia (Pedro 67’) i Pablo Fernández (Èdgar 58’).GOLS:1-0 (37’) Aranda. 1-1 (50’) Bonilla. 2-1 (58’) Aranda.ÀRBITRE:Velasco Arbaiza.T.G.:als locals Dotor, Ramon, Santos i Marvin; als visitants Jannick i Robert.COMENTARI:El Nàstic ha vist la seva progressió aturada en la visita al filial del Madrid on va caure per dos gols a un per culpa d’un doblet d’Aranda. I això que el Nàstic ha començat molt millor el partit que el seu rival. Carbia, a través de la seva pressió sobre la pilota, ha generat el primer ensurt del partit, ben entrada la primera mitja hora de joc, però l’equip ha encaixat la diana en una centrada de Santos des de la banda rematada per Aranda. L’empat ha arribat just després del descans en un córner servit per Aranda que l’àrbitre assistent ha declarat com a gol. Però de seguida el Madrid Castilla ha reaccionat i ha marcat el gol de l’empat en una rematada des de la frontal de l’àrea.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)