1a divisió FEF

Urpada blaugrana

1a FEF. Exercici de maduresa del Barça B, que s’imposa al Sabadell aprofitant la candidesa defensiva vallesana

Sabadell 1 Barcelona B 3

SABADELL:Royo; Rubio (Muguruza, 69’), Coch, Morgado, Sánchez, Facu, Planas (Néstor, 54’), Rey (Moha, 69’), Kaxe (Gabarre, 46’), Boniquet (Altimira, 75’) i Jacobo.BARCELONA B:Tenas; Guillem Jaime, Comas, Mármol, Jutglà, Sanz, Orellana, Solà, Rodado, de Vega (Matheus, 77’) i Nils Mortimer (Abde, 59’).GOLS:0-1 (67’) Rodado. 1-1 (80’) Morgado. 1-2 (84’) Rodado. 1-3 (86’) Matheus.ÀRBITRE:Fuentes Molina.T.G.:Als locals Royo i Coch, i al visitant de Vega.

El Barça B va aconseguir la primera victòria de la temporada a la Nova Creu Alta en un partit en què va ensenyar el múscul ofensiu per sobreposar-se als problemes que li oferia el Sabadell. Amb la derrota, els arlequinats queden en una posició delicada, perquè encara no han aconseguit guanyar aquesta temporada.

Tot plegat es va desencadenar en el minut 67 amb la primera diana de Rodado, recollint un rebot dins l’àrea. El Sabadell es va bolcar en l’àrea rival tot cercant el gol, que va acabar arribant en una jugada a pilota aturada, servida en dos temps, i rematada per Morgado a l’àrea petita, tot fent valer la superioritat física. El partit agafava embranzida per als arlequinats, però Rodado va deixar al terra els dos centrals rivals en una pilotada llarga i va tornar a avançar el Barça B. Els blaugrana van sentenciar quan el Sabadell buscava desesperadament l’empat en una passada enrere que Matheus, amb un xut sec i ben col·locat, va enviar al fons de la xarxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)