1a divisió

Suárez, al rescat

Primera divisió. Amb dos gols, el segon en el minut 91, l’uruguaià culmina la remuntada de l’Atlético al feu del Getafe

Getafe 1 Atlético 2

GETAFE:Soria, Iglesias, Djené, Cuenca, Mitrovic, Olivera, Maksimovic, Florentino (Darío Poveda, 93’), Aleñá, Macías (Enes Ünal, 67’), Mata (Silva, 77’).ATLÉTICO:Oblak, Trippier (Hermoso, 62’), Savic, Giménez, Lodi (De Paul, 62’), Herrera (Vrsaljko, 82’), Llorente, Carrasco, Correa, Griezmann (Cunha, 67’), Luis Suárez.GOLS:1-0 (45’) Mitrovic; 1-1 (78’) Luis Suárez; 1-2 (91’) Luis Suárez.ÀRBITRE:Cuadra Fernández. T.G.: als locals Mata, Maksimovic, Cuenca i Aleñá; i als visitants Luis Suárez, Herrera, Carrasco, Giménez i Cunha T.V.: directa a Aleña (73’);

Luis Suárez farà gols tota la vida. És així. Ho demostra cada partit. Al davanter de 34 anys, lluny de l’exuberància física i la frescor d’abans, li costa aportar al joc col·lectiu, però allò que marca la diferència ho continua tenint intacte i ahir ho va tornar a palesar amb un doblet amb el qual va culminar la remuntada de l’Atlético (1-2) al camp del Getafe. I és que al Coliseum Alfonso Pérez, el conjunt colchonero, amb Griezmann de titular que va tornar a passar inadvertit, va començar perdent per un gol de Mitrovic abans del descans (45’). No va ser, però, fins que els locals van quedar-se amb deu per l’expulsió (73’) d’Aleñá que els roig-i-blancs van capgirar el marcador; Suárez va caçar una centrada d’Hermoso dins l’àrea i amb una bona maniobra va establir l’empat (78’), i al final, quan el matx s’acabava, de cap i gràcies a una centrada de Vrsaljko, va marcar el segon (91’). L’Atlético ha dormit líder, mentre que el Getafe continua cuer després d’haver perdut tots els partits que ha disputat.