Copa

Decidida la primera eliminatòria de la copa femenina, amb quatre equips catalans

L’Espanyol, l’AEM, el Seagull i el Levante las Planas entraran en joc el 6 i 7 d’octubre, mentre que el Barça i la resta d’equips no jugaran fins la segona eliminatòria

Las Rozas ha acollit aquest migdia la celebració del sorteig de la primera eliminatòria de la copa femenina, que aquest any compta amb la participació de molts més equips que disputaran fins a sis eliminatòries –totes a partit únic i amb la semifinal i la final disputades en format de final four com el curs passat– per decidir qui aixecarà un títol que defensa el Barça. Les blaugrana, com la resta d’equips de la màxima categoria, encara no entraran en joc, però sí que ho faran quatre equips catalans més com l’Espanyol, l’AEM, el Seagull i el Levante las Planas.

En aquesta primera eliminatòria, que es disputarà els dies 6 i 7 d’octubre, l’Espanyol rebrà la visita del Pozoalbense. És l’únic català que ha tingut la sort de jugar aquesta eliminatòria a casa, i és que el Seagull visitarà el Màlaga, l’AEM a l’Elx i el Levante las Planas el Juan Grande.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)