1a divisió FEF

El Nàstic remunta en l’últim quart d’hora (2-1)

Primera federació. Els gols de Robert Simón i Édgar Hernán han revertit el marcador en una bona reacció dels de Raül Agné

El Nàstic de Tarragona ha tirat de caràcter per remuntar-li el partit a l’Alcoià, en un tram final en què l’encert ha acompanyat els jugadors de Raül Agné per quedar-se els punts contra un rival de la zona alta.

Després d’un inici de força empenta del conjunt tarragoní, en què han malgastat dues ocasions per inaugurar el marcador, l’Alcoià ha agafat la veu cantant i al límit del descans ho ha aprofitat per avançar-se en el marcador mitjançant un contracop que el davanter Mourad ha materialitzat. I encara podria haver estat pitjor per al conjunt de Raül Agné, si Manu García no hagués aconseguit repel·lir fins a dues rematades al límit del descans.

Tot i haver d’anar a contracorrent, però, el Nàstic ha aconseguit revertir la tendència del partit i, faltant un quart d’hora per al final, ha estat capaç de capgirar el marcador, primer amb una acció en què Robert Simón ha rematat a la xarxa una pilota rebutjada pel porter José Juan i ja a les acaballes del mateix amb una centrada de Pedro que ha connectat a la xarxa Édgar Hernán al segon pal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)