Europa League

La Real manté el grup viu

Europa League. Una rematada de cap de Mikel Merino dona un altre empat al conjunt guipuscoà en un partit que se li havia complicat en el primer acte

D’empat en empat, la Real Sociedad es manté molt viva en un grup que es presumia complicat des del dia del sorteig i que s’ha demostrat després dels dos primers partits, en què els guipuscoans han hagut de suar de valent per esgarrapar un punt.

Després de les taules a Eindhoven en un partit trepidant en la primera jornada, l’equip d’Immanol Alguacil va haver de remar a contracorrent contra un Mònaco que va aconseguir avançar-se en la primera part gràcies a una rematada de cap del poderós Axel Disasi.

Fidel als seus principis, de ser un equip amb molta energia ofensiva, el conjunt txuri-urdin va empènyer amb força cap a la porteria del conjunt del Principat i, empès per la seva afició, va aconseguir després de la represa restablir la igualtat amb un córner molt ben executat per Adnan Januzaj i que Mikel Merino va aconseguir connectar al fons de la porteria.

En l’altre partit del grup, el PSV es va cruspir l’Sturm Graz al seu camp. Després de ser golejat pel Feyenoord en la jornada passada de l’Eredivisie, els gols de Sangaré, Zahavi, Max i Vertessen van donar aire a l’equip dirigit per Roger Schmidt.

El Betis mana a Hongria

El conjunt de Manuel Pellegrini va imposar-se a Budapest i encamina el seu grup a un cara a cara amb el Bayer Leverkusen per la primera plaça, ja que tant andalusos com alemanys han guanyat els dos partits jugats.

Nabil Fekir, aprofitant una assistència de Rodri, un futbolista en un gran estat de forma, va inaugurar el marcador en els primers minuts i, si bé el campió hongarès va aconseguir restablir la igualtat al límit del descans mitjançant l’albanès Uzuni, un gol en pròpia porta de Wingo i la sentència de Cristian Tello en els últims instants van donar una victòria sòlida a un Betis que afronta ara un doble duel amb el Bayer Leverkusen determinant amb vista al seu futur europeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)