1a divisió FEF

Un món de diferència

1a divisió FEF. El Costa Brava no té absolutament res a fer contra un bon Albacete, que desequilibra el partit des de l’inici i acaba guanyant 0-3

Costa Brava 0 Albacete 3

COSTA BRAVA:Marcos; Guiu, Julen, Forlín, Manel Royo; Galindo, Antonio Romero (Marc Manchón, 69’); Moussa (Borja Llarena, 69’), Gil (David Haro, 46’), Xumetra (Juvanteny, 80’); i Boris (Álvaro García, 24’).ALBACETE:Rosic; Johannesson, Djetei, Rafa Gálvez (Boyomo, 85’), Julio Alonso (Llinares, 85’); Sergi Maestre, Del Pozo; Fran Álvarez, Emiliano Gómez (Yaimil, 85’), Rubén Martínez (Sergi Garcia, 76’); i Jordi Sánchez (Jeisson Martínez, 69’).GOLS:0-1 (14’) Julio Alonso. 0-2 (24’) Emi Gómez. 0-3 (65’) Jordi Sánchez.ÀRBITRE:Fernández Vidal.T.G.:als locals Manel Royo, Antonio Romero, Moussa i Marc Manchón.PÚBLIC:482 espectadors al municipal de Palamós.

El Costa Brava va perdre el primer partit del curs al municipal de Palamós contra l’Albacete i de manera contundent, i és que més enllà del 0-3 final el conjunt blau-i-vermell va tenir ben poques possibilitats de dir-hi la seva durant els 90 minuts. La diferència d’aspiracions entre els gironins i els castellanomanxecs és màxima i ahir va quedar clar amb la diferència que es va veure sobre el terreny de joc. Molta més diferència que en el duel al camp del Vila-real B, el líder, i és que es va unir el pitjor partit del curs del Costa Brava amb una imatge més que convincent de l’Albacete.

Els primers minuts van ser un miratge. I és que inicialment va semblar que podien ser els locals els que tinguessin el control del partit, però la sensació va durar poc. I és que el Costa Brava no va aconseguir guanyar ni un sol duel individual –Moussa i Xumetra no se’n van anar ni una vegada per banda i Gil entre línies no va estar gens afinat–. A més, l’Albacete va funcionar com un bloc compacte que no va concedir absolutament res en defensa.

Amb aquest guió només hi va faltar que la inspiració dels homes d’atac dels visitants comencés a aparèixer. I no va trigar gaire. Després d’un primer avís, Julio Alonso va aprofitar una recuperació a camp rival per combinar amb Emi Gómez i, dins l’àrea, superar Marcos pel pal curt i marcar el 0-1 (14’). Sense temps de dirigir el cop i després que Rubén Martínez fes lluir Marcos, en el minut 24 va arribar el 0-2, producte d’una badada defensiva. Després d’un refús defensiu, Sergi Maestre va tornar la pilota a l’àrea i, allà, Emi Gómez tot sol no va perdonar.

El 0-2 va ser una llosa difícil de suportar per al Costa Brava, que no va abaixar els braços, però tampoc va trobar el camí per canviar el guió, i és que, més enllà d’una ocasió de Guiu al final de la primera part, Rocic va ser pràcticament un espectador més. Ja en la segona part, el 0-3 de Jordi Sánchez, de cap en un servei de córner, va ser el colofó a un partit discret dels gironins, que van viure el dia més gris d’aquesta temporada.

L’Albacete ha estat molt millor que nosaltres i se li ha posat el partit de cara molt aviat i després no ha necessitat forçar
No hem sortit amb la intensitat que calia i ho hem pagat. És d’aquells dies en què no et surt res bé