2a divisió FEF

El Lleida Esportiu accedeix als vuitens i el Costa Brava perd en els penals

Copa FEF. Els del Segrià superen l’Ejea (3-0) i els d’Alsina queden eliminats per l’Izarra

El Lleida Esportiu s’ha classificat per als vuitens de final de la copa FEF, després d’imposar-se amb claredat a l’Ejea (3-0) al Camp d’Esports. El conjunt del Segrià, que havia obtingut el bitllet per a la fase estatal després de superar el Sant Andreu, s’enfrontarà en la pròxima eliminatòria al Peña Deportiva.

Els lleidatans han encarrilat el partit amb un gol de Gaixas (34’). La tranquil·litat ha arribat en el minut 67, amb un gol de Moha. I el conjunt local encara ha tingut temps de fer el tercer, obra de Joanet (89’). Abans del partit, diversos aficionats han protestat contra els propietaris del club, l’endemà de la presència de membres de la Guàrdia Civil al Camp d’Esports.

El Costa Brava, que defensava el títol, ha quedat eliminat per l’Izarra, en un partit que s’ha decidit en la tanda de penals després que els 90 minuts han acabat 1-1, i en la pròrroga hi ha tornat a haver un gol de cada equip. Els d’Oriol Alsina s’han avançat dues vegades, però no n’han tingut prou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)