2a divisió FEF

El Costa Brava cau i el Lleida accedeix a vuitens

Copa Federació. Els d’Alsina defensaven el títol però perden en els penals contra l’Izarra, i els del Segrià superen amb claredat l’Ejea (3-0)

El Lleida Esportiu es va classificar per als vuitens de final de la copa FEF, després d’imposar-se amb claredat a l’Ejea (3-0) al Camp d’Esports. El conjunt del Segrià s’enfrontarà en la pròxima eliminatòria al Peña Deportiva. Els lleidatans van encarrilat el partit amb un gol de Gaixas (34’). La tranquil·litat va arribar en el minut 67, amb un gol de Moha. I el conjunt local encara va tenir temps de fer el tercer, obra de Joanet (89’).

El Costa Brava, en canvi, va quedar eliminat contra l’Izarra. I això que els d’Oriol Alsina defensaven el títol i es van avançar dues vegades, mitjançant Cala (32’) i, ja en la pròrroga, amb un cop de cap de Perone (96’). Però els navarresos, de 2a FEF, van empatar dos cops i no van fallar cap penal en la tanda de penals (4-5).

A Lleida, sense cobrar

Abans del partit al Camp d’Esports, diversos aficionats van protestat contra els propietaris del club. A la sala de premsa, el tècnic, Gabri Garcia, va reconèixer que ni la plantilla ni el cos tècnic han cobrat aquesta temporada. “Espero que el club trobi solucions. Estem tots units.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)