1a divisió FEF

El Barça B pateix per endur-se el triomf (2-1)

1a divisió FEF. El Barça B aconsegueix la victòria, amb dos bons gols d’Aranda i Jutglà, contra un Andorra que acaba dominant al tram final (2-1)

El Barça B de Sergi Barjuan s’ha retrobat amb la victòria contra l’Andorra i suma la tercera victòria dels últims quatre partits disputats.

Durant els primers minuts del matx al Johan Cruyff, els dos equips han tingut problemes per generar perill a les respectives àrees. El Barça B, de menys a més, ha començat a dominar el partit mitjançant un bon ritme de pilota i això ha començat a desestabilitzar més la sòlida defensa que li ha plantejat l’equip andorrà. Sarabia ha establert un inici de partit seriós amb la voluntat de no concedir espais al darrere. Però ha durat poc.

El primer gol local ha arribat al minut vint-i-vuit després d’una bona combinació entre Jutglà i Aranda que ha definit amb potència i precisió a la porteria defensada per Nico Ratti. El conjunt tricolor ha avançat la línia de pressió i ha disposat de les millors accions a les acaballes del primer temps. Però en una mala sortida de pilota entre Ratti i Riverola, els locals han aconseguit dibuixar el segon gol amb una vaselina des de fora de l’àrea de Jutglà. Una errada que ha aprofitat el jugador osonenc per definir amb molta classe. El marcador es posava molt favorable als interessos del Barça B. Quan semblava que tot quedaria igual al descans, Carlos Martínez ha rematat una bona centrada de Marc Fernández per retallar distàncies. L’àrbitre seguidament ha xiulat el final de la primera meitat (2-1).

Als segons quaranta-cinc minuts, el partit s’ha obert i els dos equips han disposat d’ocasions. L’Andorra ha avisat amb una gran acció per banda dreta de Zourdine i que Carlos Martínez no ha pogut materialitzar gràcies a una bona acció defensiva de Mika Mármol.

L’equip de Sarabia ha dominat la possessió de la pilota i el filial blaugrana ha aprofitat els contraatacs per generar perill amb velocitat. Els dos entrenadors han fet canvis per mirar de controlar les dues àrees; Barjuan ha posat cames fresques per mirar de frenar un Andorra que cada cop ha notat més el desgast físic.

L’àrbitre ha afegit sis minuts, però el marcador no s’ha mogut i el Barça B ha pogut sumar una nova victòria al Johan Cruyff, on encara no ha perdut cap partit. El filial blaugrana se situa setè amb onze punts; l’Andorra onzè amb nou punts.