1a divisió FEF

Moha Ezzarfani dona la primera victòria al Sabadell

Sabadell 1 At. Sanluqueño 0

SABADELL:Kike Royo, Óscar Rubio (Muguruza, 62’), Aleix Coch, Molina, Dani Sánchez, Alfred Planas (Jacobo, 62’), Aguza (Moha Ezzarfani, 80’), Boniquet (Altimira, 73’), Néstor Querol, Aarón Rey i Kaxe (Gabarre, 73’).ATLÉTICO SANLUQUEÑO:Falcón, Edu Oriol, Pelón, Duro, Ramón Riego, Marc Caballé (Cervero, 79’), Adamou, Azkue (Theo, 79’), Armental (Toni García, 71’), Miguelete i Lucas Gaúcho.GOLS:1-0 (81’) Moha Ezzarfani.ÀRBITRE:Tárraga Lajara.T.G.:als locals Óscar Rubio i Jacobo; i als visitants Armental, Toni García i Pelón.

El Sabadell per fi sap què és guanyar a la 1a divisió FEF, i és que el conjunt arlequinat ha superat aquest vespre l’Atlético Saluqueño gràcies a un gol a les acaballes de Moha Ezzarfani. Amb aquest triomf els vallesans, que fins ara havien empatat quatre partits, encara no surten de la zona de descens, però si que s’acosten als equips que marquen la permanència.

Des del xiulet inicial s’ha vist que els d’Antonio Hidalgo tenien ganes de trencar avui amb la mala dinàmica, i és que han sortit a buscar la porteria rival sense gaires complexes. Això ha permès que el partit fos intens, vibrant i vistós, amb moltes anades i vingudes i ocasions a les dues porteries. Les més clares, però, les ha tingut el Sabadell, que podria haver obert la llauna tant en accions de Néstor Querol com en més d’una acció d’estratègia.

En la segona part s’ha mantingut el guió inicial, i és que ben aviat Néstor Querol ha tingut una grandíssima ocasió però ha topat amb el pal, en una acció en què un defensa local també ha tret l’esfèrica de sobre la línia. Els minuts passaven i semblava que no hi havia manera de superar un Atlético Sanluqueño que en el que portem de temporada encara no havia encaixat cap gol a domicili, però en el tram final ha aparegut Moha Ezzarfani. L’extrem ha entrat al terreny de joc en el minut 80 i només un minut després ha marcat l’únic gol del partit. Muguruza ha fet un control exquisit, ha arribat a línia de fons i l’ha cedit enrere per Moha, que amb un xut creuat i molt ajustat al pal ha deixat clavat Falcón. Després del gol la Nova Creu Alta s’ha convertit en una festa, però l’equip encara ha hagut de treballar per assegurar la victòria perquè els visitants s’han bolcat a l’atac i els vallesans no han aprofitat cap contraatac per matar el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)