1a divisió FEF

El Costa Brava es deixa remuntar per l’Atlètic Balears (1-2)

El Costa Brava continua en caiguda lliure i aquest migdia ha encadenat la quarta derrota després de perdre a Palamós contra l’Atlètic Balears, que en un partit poc vistós i amb poques ocasions ha aconseguit capgirar en la segona part el gol de Xumetra que havia avançat els gironins al final de la primera part.

L’inici del partit ha estat d’allò més avorrit per l’espectador. Sense un dominador clar els dos equips s’han anat alternant el control de la possessió, però ni uns ni altres han arribat a tenir ocasions clares, i és que han trepitjat molt poc l’àrea rival. La sensació de perill sempre l’ha transmès més l’Atlètic Balears, però Marcos tampoc ha hagut d’intervenir més enllà d’una volea inofensiva de Manel. Semblava que la primera part acabaria sense passar a la història, però en l’última jugada ha aparegut Xumetra. L’extrem s’ha recorregut la banda, ha retallat cap a dins i ha clavat un xutàs a l’escaire del pal llarg superant René i fent pujar l’1-0 al marcador just abans de la mitja part.

La segona part ha arrencat amb el mateix guió, i és que tot i que l’Atlètic Balears ha volgut fer un pas endavant no ha passat absolutament res fins que, en el minut 57, els mallorquins s’han trobat amb el gol de l’empat a la sortida d’un córner que Delgado, lliure de marca, ha rematat amb la cama esquerra per marcar l’empat a un. Després d’uns minuts de tempteig el partit ha embogit una mica amb més arribades a les dues àrees i en aquest escenari els visitants n’han sabut treure profit, i és que en el minut 78’ Armando s’ha desfet de Guiu i Cala i ha culminat la jugada individual amb un xut al pal llarg per marcar l’1-2. Amb avantatge en el marcador l’Atlètic Balears s’ha defensat amb ordre i no ha permès que el Costa Brava, amb pocs recursos ofensius, tingués pràcticament cap ocasió per empatar el partit.