Territorial

La tercera jornada confirma les tendències

1a catalana. Victòries de l’Escala, el Banyoles i el Bescanó, empat del Palamós i derrotes del Lloret, el Llagostera B i la Jonquera

La classificació de 1a catalana comença a dividir-se en dos blocs després de la disputa de les tres primeres jornades i això ha deixat ben parats alguns equips de la demarcació però a d’altres els ha deixat en la zona baixa de la taula.

Qui s’ha deixat els primers punts d’aquesta temporada ha estat el Palamós, que ahir va empatar a casa contra el Martinenc (1-1) en un duel en el que es va avançar, però no va ser capaç de mantenir l’avantatge i va cedir l’empat en la segona part. D’aquesta manera els de Mario Fernández perden terreny respecte la Muntanyesa, que continua comptant els partits per victòries al capdavant de la taula, ara ja en solitari.

Per sota el Palamós, però també amb 7 punts, hi ha l’Escala, que ahir va guanyar al camp del Mataró (1-2) tot i anar perdent al descans. Els escalencs continuen sense conèixer la derrota i es consoliden en les primeres posicions. A la lluita per la zona alta també s’hi suma el Banyoles, que ahir va superar el Llagostera B (1-0) i amb les dues victòries consecutives a casa ja ha deixat enrere la derrota en l’estrena al camp de l’Unificació Llefià. L’últim equip de la demarcació de la part superior de la taula és el Bescanó, que va ser capaç de guanyar al camp de les Franqueses (1-3) i, amb els dos empats anteriors, continua sense conèixer la derrota.

Qui tanca la classificació continua sent la Jonquera, i és que els fronterers van perdre per la mínima al camp de l’Unificació Llefià (1-0) i continuen sense puntuar en el que portem de curs. Poc per sobre, amb un punt, continuen el Llagostera B, després de la derrota al camp del Banyoles, i el Lloret, que tot i avançar-se dues vegades en el marcador va acabar perdent contra el Parets (2-4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)