Champions

El Madrid respira

Victòria fàcil. El conjunt blanc goleja un decebedor Xakhtar que no oposa resistència i torna al triomf després de dues derrotes seguides

Xakhtar 0 Real Madrid 5

XAKHTAR DONETSK:Trubin; Dodo, Marlon, Krivtsov, Ismaily (Kornienko, 75’); Maycon, Alan Patrick (Stepanenko, 79’); Tete (Marlos, 46’), Pedrinho, Solomon (Marcos Antonio, 46’); i Fernando (Mudryk, 75’).REAL MADRID:Courtois; Lucas Vázquez, Militão (Vallejo, 87’), Alaba, Mendy (Marcelo, 69’); Kroos (Valverde, 78’), Casemiro, Modric (Camavinga, 78’); Rodrygo (Asensio, 78’), Benzema i Vinícius.GOLS:0-1 (37’) Krivtsov. 0-2 (51’) Vinícius. 0-3 (56’) Vinícius. 0-4 (64’) Rodrygo. 0-5 (91’) Benzema.ÀRBITRE:Srdjan Jovanovic (sèrbi).T.G.:Al local Marcos Antonio.T.V.:Cap.

El Madrid va presentar-se a Kíev després de dues derrotes seguides i amb la possibilitat de complicar-se més la vida en el grup si no treia un bon resultat, però se’n va sortir sense problemes. Els 17 dies sense competir per l’aturada de seleccions van servir a l’equip dirigit per Carlo Ancelotti per desconnectar en un moment de dificultat i ahir va reforçar-se amb una golejada (0-5) al feu d’un Xakhtar Donetsk que va oferir una versió molt decebedora. I és que l’equip que entrena Roberto de Zerbi mai va estar a prop de competir i el conjunt blanc, liderat per Vinícius, autor d’un doblet i una assistència, li va acabar passant per sobre.

El partit des del primer moment va ser de l’equip madridista, que amb el seu mig del camp de sempre –Casemiro, Modric, Kroos– va dominar un Xakhtar que no va aconseguir portar el duel al seu terreny. L’equip ucraïnès va ajuntar peces força ofensives en el seu onze titular, preparat per tenir la pilota, però aquesta va ser del Madrid, l’únic sobre la gespa que, a més, va arribar amb perill a la porteria contraria. Tot i això, al conjunt blanc li va costar obrir la llauna i, de fet, va haver-ho de fer amb un gol en pròpia porteria. El capità, Krivtsov, intentant evitar la rematada de Benzema en una centrada de Lucas Vázquez, va sorprendre el seu porter i va posar el 0-1 poc abans del descans.

Resol Vinícius

Vinícius, ja en la segona part, va emergir i va decidir el resultat amb dues dianes consecutives –la segona de les quals, un golàs després de desfer-se de diversos rivals dins de l’àrea– i amb una passada a Rodrygo. Benzema, al final, a passada d’Asensio, va completar la mà de gols. El Madrid, doncs, respira i lidera ara el grup, empatat a punts (6) amb el Sheriff Tiraspol i, en treu dos a l’Inter (4). Diumenge, en la lliga, visita el Barça al Camp Nou.

ELS VESTIDORS

L’equip és molt ambiciós i ha estat molt bé. Era un partit important i ha estat perfecte
Carlo Ancelotti
ENTRENADOR DEl REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)