3a divisió FEF

L’Olot i el Barça signen un conveni de col·laboració

L’Olot i el Barça han fet oficial aquest migdia un acord de col·laboració entre els dos clubs que ha de permetre reforçar el model de futbol social sostenible de la Unió Esportiva Olot. No és una relació nova entre els dos clubs, i és que fa algunes temporades ja hi havia hagut lligams entre les dues entitats que van permetre que jugadors com Arnau Comas o Peque anessin cedits al conjunt olotí abans de consolidar-se al Barça B. Amb el nou conveni, que serà per la temporada en curs, les dues entitats compartiran coneixements i sinergies de treball especialment en l’àmbit del futbol formatiu.

En l’acta de la signatura de l’acord hi van ser presents per part del Barça Rafa Yuste, vicepresident primer, Joan Soler, directiu responsable del futbol formatiu i José Ramón Alexanco, director del futbol formatiu, i Paco Martínez, responsable de relacions institucionals esportives; i per part de l’Olot el president Joan Agustí i el director esportiu Sergi Raset.

Amb aquest acord els soscis de l’Olot també tindran avantatges a les instal·lacions del Barça, i és que gaudiran de descomptes per anar al museu i al palau de gel, a més de poder assistir de franc als partits de les seccions –excepte el bàsquet– i als partits de futbol disputats a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, inclosos el futbol femení i el Barça B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)