3a divisió FEF

La pitjor cara de l’Olot

3a divisió FEF. El conjunt d’Albert Carbó ofereix una versió molt pobra al camp de la FE Grama, que marca l’1-0 de penal ben aviat, domina en tots els aspectes i té un partit còmode

FE Grama 3 Olot 1

FE GRAMA:Guiseris, Rubi, Alan, Molins (Pantoja, 68’), Montalbán (Antonicelli, 73’), Fran H., Peris (c) (Hicham, 81’), Adrien, Recort (Cabezola, 68’), Escarrabill (Aleix, 81’) i Akrong.OLOT:Batalla, Callís, Blázquez, Gerard, Bigas, Èric Vilanova, Vallès (Ot Serrano, 58’), Eloi (Moha, 70’), Ferrón (Zaka, 70’), Arranz i Ferri López (Kilian, 58’).GOLS:1-0 (6’) Fran, de penal. 2-0 (56’) Fran. 3-0 (61’) Montalbán. 3-1 (84’) Kilian.ÀRBITRE:Mancera Anton.T.G.:Pantoja, dels locals, i Enric Vallès, Ferrón i Kilian, dels visitants.COMENTARI:L’Olot va sortir de Can Peixauet amb una derrota indiscutible, perquè no va saber plantar cara a un equip que va dominar totes les facetes del joc. El partit es va posar de seguida de cul per als garrotxins, a partir d’un penal comès per Èric Callís que va significar l’1-0, de Fran (6’). Els d’Albert Carbó, dèbils defensivament, no oferien resposta contra un equip superior, que tenia dominat el mig del camp i que jugava amb comoditat. Els garrotxins, que ja havien patit en diverses fases vuit dies enrere contra el San Cristóbal, estaven molt desconnectats, lluny de mostrar símptomes de reacció. De fet, hi va haver una ocasió claríssima –dos xuts al pal en la mateixa jugada– que hauria pogut suposar el 2-0 abans del descans. L’Olot va mirar de reaccionar poc després del descans i va semblar que ho aconseguia, però va ser efímer. El partit es va acabar de complicar amb el 2-0, un altre cop de Fran (56’), que va culminar un contraatac fulminant després d’una jugada de córner a favor de l’Olot. No va trigar gaire a arribar el tercer, obra de Montalbán, que va rebre la pilota a l’esquena de la defensa i va superar la sortida de Batalla (61’). La Grama fins i tot va fer un altre xut al pal, contra un equip garrotxí que no va tenir capacitat de resposta. Ja a la desesperada, Kilian Valverde va recollir una passada d’Ot Serrano i va marcar el 3-1 (84’), però no va ser suficient per fer perillar el triomf local.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)