Champions

Transcendència al Bernabéu

Real Madrid. El conjunt blanc intentarà encarrilar l’accés als vuitens de final contra Xakhtar, que ha de guanyar per seguir viu

Real Madrid Xakhtar

REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Casemiro, Kroos, Modric; Hazard, Vinicius i Benzema.XAKHTAR:Trubin; Dodo, Bondar, Marlon, Ismaili; Stepanenko, Patrick, Maycon, Solomon, Tete; i Fernando.ÀRBITRE:Benoit Bastien (francès).HORARI:18.45 h (M. Liga de Campeones) al Santiago Bernabéu.

El Real Madrid juga aquesta nit contra el Xakhtar un duel que, sense ser definitiu, és similar a un cara o creu. “És un partit molt important, guanyar-lo o perdre’l ho canvia molt tot”, va indicar en la roda de premsa prèvia Carlo Ancelotti. “Perdre obliga a guanyar els dos propers i guanyar ens deixa molt a prop de la classificació, que és el primer objectiu de la temporada. Ho sabem i l’equip no falla en l’àmbit mental en aquest tipus de partits”, hi va afegir el preparador. Al davant tindran un Xakhtar que està protagonitzant, de moment, un camí decebedor en la competició i que ha de guanyar si vol mantenir alguna possibilitat de classificació.

L’Atlético, a Anfield

Sense Griezmann, Savic, Lemar i Llorente, el conjunt colchonero es presenta al feu d’un Liverpool esmolat, cada cop més semblant al que va impressionar a Europa fa dues temporades. L’Atlético intentarà sumar per acostar-se a l’objectiu de vuitens.

Leo Messi, baixa en el París SG

El PSG no podrà comptar amb Leo Messi per enfrontar-se aquesta nit al Leipzig. L’astre argentí serà baixa per unes molèsties als isquiotibials de la cama esquerra, que ja el van obligar a ser substitut divendres contra el Lilla. Sí que hi serà Mbappé, recuperat ja de la infecció d’oïda. El conjunt orientat per Mauricio Pochettino s’enfronta a un rival al qual només li val la victòria, ja que encara no ha sumat cap punt, però si guanya tindria possibilitats. En el mateix grup, el Manchester City rep la visita del Bruges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)