Champions

El Sevilla tremola

La jornada. El Lilla sorprèn els andalusos, que cauen a l’últim lloc del grup. El Vila-real accelera i la Juventus, amb ple de punts, obté el bitllet

Vila-real 2 Young Boys 0

VILA-REAL:Rulli; Gaspar, Albiol, Pau Torres, Pedraza (Estupiñán, 75’); Capoue, Coquelin (Moreno, 75’), Parejo (Moi Gómez, 92’); Pino (Chukwueze, 59’), Danjuma i Dia (Trigueros, 59’).YOUNG BOYS:Faivre; Hefti (Quentin, 76’), Bürgy, Lauper, Ulisses (Leford, 76’); Sierro (Mambimbi, 75’), Aebischer, Rieder; Fassnacht, Ngamaleu (Siebatcheu, 82’) i Elia.GOLS:1-0 (36’) Capoue. 2-0 (89’) Danjuma.ÀRBITRE:Serdar Gizubuyuk.T.G.:Pedraza, Mario, Parejo; Ngamaleu, Sierro, Elia, Aebischer.

Sevilla 1 Lilla 2

SEVILLA:Bounou; Navas (Montiel, 65’), Koundé, Diego Carlos, Acuña; Fernando, Delaney (Lamela, 57’), Oliver Torres (Munir, 72’); Suso (Joan Jordán, 57’), Ocampos i Rafa Mir (En-Nessyri, 57’).LILLA:Grbic; Celi, Djalo, Fonte, Reinildo; André, Renato (Onana, 75’), Ikoné; Weah (Yazici, 72’), Bamba i David (Xeka, 86’).GOLS:1-0 (15’) Ocampos. 1-1 (43’) David, de penal. 1-2 (51’) Ikoné.ÀRBITRE:Istvan Kovacs.T.G.:Delaney, En-Nesyri, Ocampos, Montiel, Diego Carlos, Lopetegui; Bamba, Ikoné, Xeka, André, Grbic i Yazici.

Maldecaps en el Sevilla, que ha caigut fins a l’últim lloc del grup G. L’equip de Julen Lopetegui enyorava el triomf en la màxima competició, després de tres empats, però va fer un pas encara més en fals, en perdre al Pizjuán contra el Lilla (1-2). Va marcar primer Ocampos, però el Lilla va jugar amb valentia, va aprofitar un penal comès per Delaney per marcar abans del descans i va causar el drama al Pizjuán amb un gol d’Ikoné (51’). A partir d’aquí, impotència dels andalusos, que no van saber ni salvar l’empat.

Alegria a la Plana

El Vila-real va obtenir un triomf fonamental contra el Young Boys (2-0). Els suïssos van crear un primer ensurt, en un un contra un entre Fassnacht i Rulli, però els de la Plana van anar creixent. Després d’una ocasió de Pedraza, va arribar l’1-0 (35’). L’autor del gol va ser Capoue, que va aprofitar un cop de cap de Mario Gaspar després d’una centrada de Parejo. Ja en la segona part, Fassnacht va marcar l’empat, però el VAR va fer anul·lar el gol per fora de joc (55’). I, en la recta final, Danjuma va posar fi a la incertesa amb el 2-0 (89’).

L’aparició de Cristiano

El Vila-real té els mateixos punts que el Manchester United, que va agrair un gol a última hora de Cristiano al camp de l’Atalanta (2-2). El Juventus, que ha fet els 12 punts, es va assegurar l’accés als vuitens, en un grup ben definit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)