Territorial

Raúl González i Xabi Alonso, protagonistes del Dia de l’entrenador de la FCF

La Federació Catalana de Futbol celebrarà la novena edició del Dia de l’Entrenador el divendres 19 de novembre, a partir de les 15.00 hores, a l’Hotel Ryatt Regency Barcelona Tower de l’Hospitalet de Llobregat. La federació ja havia anunciat la presència de figueres de primer nivell com Mateu Alemany, director del futbol professional del Barça; Fernando Torres, entrenador del juvenil de l’Atlético; Sergio García, entrenador del juvenil B de la Damm; Luís García, entrenador del juvenil A de la Damm; i Rafa Márquez, entrenador del cadet del Real Alcalá; així com la presència de Jorge Vilda, seleccionador espanyol femení, i Montse Torné, seleccionadora espanyola sub-17.

Aquest matí la FCF ha confirmat les dues últimes figueres que prendran part en la jornada i seran Raúl González i Xabi Alonso, que ho farà telemàticament. Els entrenadors del Madrid B, que competeix a 1a divisió FEF, i de la Real Sociedad B, que competeix a 2a divisió A, realitzaran un cara a cara sota el títol Estructura del model de joc en equips filials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)