Ligue 1

Escàndol al PSG

França. Aminata Diallo, detinguda per la Policia Regional de Versalles com a presumpta implicada en la brutal agressió a la seva companya de vestidor i exjugadora del Barça Kheira Hamraoui

Commoció a París. Aminata Diallo, titular dimecres en la victòria del PSG contra el Real Madrid al Parc dels Prínceps en la tercera jornada de la fase de grups de la Champions (4-0), va ser detinguda ahir per la Policia Regional de Versalles com a presumpta implicada en la brutal agressió que va patir l’exjugadora del Barça i excampiona d’Europa Kheira Hamraoui, actual companya de vestidor de Diallo. Els fets van succeir el 4 de novembre. Hamraoui va assistir a un sopar amb tota la plantilla al restaurant Bois de Boulogne (París) i en la tornada al seu domicili va ser assaltada per dos individus encaputxats que la van agredir amb una barra de ferro. L’atac li va produir lesions de diferent consideració a les cames i a les mans i va ser traslladada d’urgència a l’hospital de Poissy. Hamraoui anava dins el vehicle conduït per la mateixa Diallo, a qui la investigació policial ha posat en el punt de mira com a possible còmplice de l’agressió. Segons fonts franceses, Diallo hauria contractat els serveis dels dos sicaris. En espera que s’esclareixin els fets, el PSG ha emès un comunicat en què condemna qualsevol acte de violència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)