Mundial

Els Països Baixos també hi seran

Classificació per al mundial. La selecció de Van Gaal, amb una fase de risc i amb un gol de Memphis, completa els bitllets directes europeus

Els Països Baixos s’uneixen a Sèrbia, França, Espanya, Bèlgica, Dinamarca, Croàcia, Suïssa, Anglaterra i Alemanya i completa els bitllets directes des d’Europa cap al mundial de Qatar. La selecció neerlandesa es va assegurar l’última plaça pendent, tot i que va haver de viure una fase de patiment contra Noruega, perquè, amb 0-0 en el marcador, un gol dels nòrdics l’hauria deixat sense ni repesca. La incertesa es va anar allargant, amb la selecció turca fent la feina en l’altre partit del grup –tot i començar perdent a Montenegro– i el duel directe sense gols. A Noruega, el 0-0 el deixava fora de tota lluita, amb la qual cosa havia d’arriscar. I, ja en el minut 84, Steven Bergwijn (Tottenham) va marcar l’1-0 i va aplanar el camí cap al mundial als neerlandesos. El blaugrana Memphis Depay, protagonista de la fase de classificació, va arrodonir la victòria amb el 2-0, ja en el temps afegit. Tant Memphis com Frenkie de Jong van disputar tot el partit. Turquia jugarà la repesca i Noruega queda eliminada. El davanter Erling Haaland, per tant, queda sense possibilitats de disputar el mundial. També jugaran la repesca Gal·les i Ucraïna, que va prendre el lloc a Finlàndia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)